Dudak Renklendirme

 

Dudak renklendirme işlemi günümüzde sıklıkla uygulanan kalıcı makyaj yöntemlerinden biridir. Bu yöntemde dudak çizgisinin dışına çıkılmadan kalıcı makyaj yöntemi uygulanır. Dudaklarda zamanla renk solması gibi durumlar yaşanabilir. Kalıcı boyama sayesinde dudağın doğal ve canlı bir görünüme kavuşması sağlanır.

Tam dudak renklendirme işleminde dudağın çevresi ve içi kalıcı makyaj ile boyanır. Dudak kontörü işlemi için genellikle dudak ile aynı renkte bir kontör seçilir. Dudak renklendirme içinse kişilerin isteğine bağlı olarak farklı renklerin tercih edilmesi mümkündür. Kişilerin kendi dudak renklerinden çok farklı renkleri tercih etmemesi oldukça önemlidir.

 

Dudak Renklendirme Nedir?

 

Zaman içinde dudakların renkleri ve çizgileri deforme olabilir. Bu durum genellikle genetik faktörler sebebiyle meydana gelir. Bunun yanında dudaklarda meydana gelen kuruma çatlama gibi durumlar da dudak renklerinde solma yaşanmasına neden olabilir.

Bunun yanında zaman içerisinde dudak çevresinde yer alan çizgilerin renklerinde solma meydana gelmesi halinde dudak olduğundan daha küçük görünebilir. Bu durum kişiler için son derece can sıkıcıdır. Günümüzde dudak renklendirme işlemi sayesinde bu gibi istenmeyen durumlardan kurtulmak mümkündür. Kontör makyajları yüzün her bölgesine yapılabildiği gibi dudak bölgesine de rahatlıkla uygulanabilir. Dudak renklendirme işlemlerinin uzman kişiler tarafından yapılması önemlidir.

 

Dudak Renklendirme İşlemi Nasıl Yapılır?

 

  • Dudak renklendirme işlemi için öncelikle dudağa en uygun pigmentin tercih edilmesi önemlidir. Dudak pigmentinin doğru tercih edilmemesi halinde dudağa kalem çekilmiş gibi bir görüntü oluşur.
  • Kalıcı dudak boyası dudak çevresinden belli bir derinliğe inilerek steril iğne yardımı ile gerçekleştirilir. Bu işlemlerde organik boyalar kullanılır.
  • Bu nedenle kalıcı dudak boyaları dövme kadar kalıcı değildir. Kişilerin yapısına bağlı olarak zaman içerisinde kalıcı dudak renklendiricileri etkisini kaybeder.
  • Organik boyalar en fazla 2-3 yıl kadar kalıcı olur.
  • Bu işlemlerin güvenilir güzellik salonlarında yaptırılması önemli bir konudur.
 
Dudak Renklendirme İşleminde Acı Oluşur Mu?

 

Dudak renklendirme işlemine başlanmadan önce kişilere lokal anestezi kremi uygulanır. Bu sayede işlem sırasında herhangi bir acı meydana gelmez. Anestezi kreminin uygulanmasının ardından bölgenin uyuşması sonucunda işlem uygulanır. Firmamızda dudak renklendirme hizmeti alabilirsiniz.

Fiyat Bilgisi için bizimle iletişime geçiniz

Fiyat al butoununa bastıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçecektir.

Yadigar Beauty Center & Nail Art

Kimler Ne Demiş?

  • Hiç düşünmeden tavsiye ederim. En modern tırnak tasarımları buradaydı. Hem güleryüz hem de kaliteli hizmet.

    Gökçe
  • Çok güler yüzlüler kaliteli iş yapıyorlar, yaptırdığım en iyi ve sağlam tırnaklar oldu. Sizi tanığıma çok memnunum

    Tuğçe
  • A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear.

    Helen Scott
    Accountant
Whatsapp
Telefon
Yadigar Beauty