Dipliner

Kalıcı makyaj uygulamalarından biri de kalıcı dipliner işlemidir. Kalıcı eyeliner daha kalın bir hat şeklinde çekilir ve oldukça belirgindir. Ancak kalıcı dipliner uygulamasında daha buğulu ve soluk bir görünüm elde edilir. Dipliner uygulamaları günlük yaşam için çok daha uygun bir yöntemdir.

Günlük yaşamda daha sade makyaj tercih eden kişiler kalıcı dipliner uygulamalarını daha sık tercih ederler. Dipliner uygulaması kirpik diplerine uygulanan bir işlemdir. Bu uygulama gözlere derinlik katması ile bilinir. Bu sayede doğal bir görünüm elde etmek mümkün olur.

 

Kalıcı Dipliner Nasıl Uygulanır?

 

  • Kalıcı dipliner yöntemi uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Bu sayede işlem hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir.
  • Kalıcı dipline işlemi kalıcı eyeliner kadar keskin ve belirgin bir görünüme sahip değildir. İşlemin usta kişiler tarafından yapılması oldukça önemlidir. Bu işlem uygulanırken izlenen tekniklerin bilinmesi gerekir.
  • Bu işleme başlamadan önce kişilerin ten rengine uygun bir siyah ton belirlemesi yapılır. Kalıcı dipliner uygulamasına geçilmeden önce kirpik hattına istenen uzunlukta bir dipliner çekilir. Bu sayede işlem sonrası dipliner nasıl görünecek bunu da görmüş olursunuz.
  • İşleme geçilmeden önce göz kapağına lokal anestezi kremi uygulanır. Bu sayede kişiler işlem esnasında acı hissetmez.
  • Ardından özel dipliner kalemi ile boyalar kirpik hattına enjekte edilir. Anestezi kremi kullanıldığı için kişiler uygulama esnasında acı hissetmez. İşlem yaklaşık 1 saat sürede tamamlanır.
  •  
Kalıcı Dipliner İşlemlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kalıcı dipliner işlemlerinde kaliteli boyaların ve cihazların kullanılması son derece önemlidir. Bunun yanında işlemi yapan kişinin profesyonel olması da önemli konular arasında yer alır. Kalıcı dipliner işlemlerinde organik boyalar tercih edilmelidir.

Kalıcı dipliner işlemlerinde kullanılan boya pigmentleri doğal olduğu için cilde herhangi bir zararı bulunmaz. Bu işlemden sonra yaklaşık 2 sene içerisinde dipliner da soluklaşma başlayacaktır. İyi bir bakım ile kalıcı dipliner yaklaşık iki sene kadar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Bunun yanında işlemi gerçekleştiren kişilerin profesyonel olması da son derece önemlidir. Dipliner tasarımının yüz hatlarına uygun bir şekilde yapılması da önemli konular arasında yer alır. Firmamızdan kalıcı dipliner uygulaması hizmeti alabilirsiniz.

Fiyat Bilgisi için bizimle iletişime geçiniz

Fiyat al butoununa bastıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçecektir.

Yadigar Beauty Center & Nail Art

Kimler Ne Demiş?

  • Hiç düşünmeden tavsiye ederim. En modern tırnak tasarımları buradaydı. Hem güleryüz hem de kaliteli hizmet.

    Gökçe
  • Çok güler yüzlüler kaliteli iş yapıyorlar, yaptırdığım en iyi ve sağlam tırnaklar oldu. Sizi tanığıma çok memnunum

    Tuğçe
  • A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear.

    Helen Scott
    Accountant
Whatsapp
Telefon
Yadigar Beauty