Microblading

Kalıcı makyaj uygulamaları günümüzde sıklıkla tercih edilen yöntemler arasında yer alır. Microblading uygulaması da günümüzde sıklıkla tercih edilen kalıcı makyaj uygulamalarından biridir. Bu uygulamada kaş tasarımları yüze uygun bir şekilde gerçekleştirilir. Yüze uygun olarak tasarlanan kaşlar kişilerde oldukça başarılı bir değişim yaratacaktır.

Microblading uygulamalarında kalıcı makyaja uygun olan kalıcı makyaj boyası kullanılır. Bu uygulamalarda tek kullanımlık iğneler ile deri altına kıl yapısına benzer mikro kesi atılır. Ardından uygulama yapılan bölgede kıl görünümü oluşturulur. Kalıcı makyaj dövmeye benzer bir uygulama değildir.

 
Microblading Uygulaması Nasıl Gerçekleştirilir?

Microblading uygulamasında kaş tasarımı yapılır. Bu şekilde kişilerde gerçek kaş görünümü oluşturulur.
• Bu uygulamanın gerçekleştirilebilmesi için öncelikle kişilerin yüzüne uygun kaş dizaynı yapılması gerekir.
• Kişilerin yüz ölçümleri dikkate alınarak kaş stillerinin ölçeklendirmesi işlemi yapılır. Ardından şekil kaş üzerine bir kalem yardımı ile çizilir.
• Kaş tasarımı yapıldıktan sonra kişilerin onayının alınmasının ardından işlem son derece kolay ve acısız bir şekilde gerçekleştirilir.
• İşlemin acısız gerçekleşmesi için uygulamanın yapılacağı bölgelere anestezik krem uygulaması yapılır.
• İşlem kalıcı makyaj boyası ile yapılır. Deri altına mikro kesi atma işlemi ile üç boyutlu kaş görünümü elde edilir.
• Ardından kaş bölgesinde bulunan kalıcı boylar silinir ve kaşların son hali hazır olur.

 
Microblading Ne Kadar Süre Kalıcı Olur?

Bu uygulama dövme işleminde olduğu gibi derinin çok altına uygulanmaz. Bu nedenle de belli bir kalıcılık süresi bulunur. Microblading uygulaması 1 ile 3 yıl arasında kalıcılık gösterir. İşlemin uygulanmasından sonra 4-8 hafta arasında yapılan işlemin üzerinden rötuş yapılması gerekir.
Microblading uygulamasında kaş üzerine pek çok kıl görünümünde çizgiler atılır. Bunlar aslında birer yaradır. Yaraların iyileşme aşamasında renk solması veya renklerin tamamen kaybolması gibi durumlar yaşanabilir. Rötuş işlemi gerçekleştirildikten sonraa kaş şekli ve çizgiler daha net bir görünüme sahip olur.

Fiyat Bilgisi için bizimle iletişime geçiniz

Fiyat al butoununa bastıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçecektir.

Yadigar Beauty Center & Nail Art

Kimler Ne Demiş?

  • Hiç düşünmeden tavsiye ederim. En modern tırnak tasarımları buradaydı. Hem güleryüz hem de kaliteli hizmet.

    Gökçe
  • Çok güler yüzlüler kaliteli iş yapıyorlar, yaptırdığım en iyi ve sağlam tırnaklar oldu. Sizi tanığıma çok memnunum

    Tuğçe
  • A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear.

    Helen Scott
    Accountant
Whatsapp
Telefon
Yadigar Beauty