Protez Tırnak

Kadınlar her zaman bakımlı görünmeyi severler. Tırnak bakımı da kadınlar için son derece önemlidir. Tırnakların güzel ve bakımlı olması oldukça önemlidir. Ancak bazen bunun için gerekli vakti bulmak zordur. Bu nedenle günümüzde kadınlar protez tırnak yaptırmayı tercih eder.

Tırnak bakımı için yeterli vakti bulamayan kadınlar bu sebeple kalıcı tırnak yaptırmayı tercih eder. Bu uygulama özellikle son zamanlarda oldukça popülerdir. Protez tırnak kişilerin tırnaklarının çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmesine olanak sağlar. Kişilerin daha estetik ve sağlıklı tırnaklara sahip olmasını sağlayan bu uygulamada tırnak üzerine özel bir koruyucu uygulaması yapılmasının ardından protez tırnak uygulaması gerçekleştirilir.

 

Protez Tırnak Ne Kadar Süre Kullanılabilir?

Protez tırnaklar kişilerin estetik, sağlıklı ve pürüzsüz bir tırnak görünümü kazanmasını sağlar. Bu yöntem takma tırnaklardan çok daha kolay ve pratiktir. Protez tırnaklar doğru kullanım ile yaklaşık 2-3 ay rahatlıkla kullanılabilir. Protez tırnaklar uzun ömürlü olmasının yanı sıra doğal bir görünüm elde edilmesine olanak sağlar.

Protez tırnak estetik bir görünüm elde edilmesine olanak sağladığı için özellikle son zamanlarda oldukça popüler bir uygulama olmuştur. Bu yöntem dipping, akrilik ve jel olmak üzere üç farklı şekilde uygulanabilir. Protez tırnak uygulamaları oldukça kolaydır. Bunun yanında uygulamadan sonra gerçek tırnak ile protez tırnağı ayırt etmek mümkün değildir.

Kadınlar yoğun yaşamlarında el bakımlarına gerekli özeni gösteremezler. Bu nedenle çoğu kadın protez tırnak yaptırmayı tercih eder. Protez tırnakların pek çok avantajı bulunur.

  • Protez tırnaklar uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.
  • Kırılma gibi durumlar söz konusu olmaz.
  • Dayanıklı manikür çözümü olarak karşımıza çıkan bir uygulamadır.
  • Protez tırnakta çeşitlilik oldukça fazladır.
  •  
Protez Tırnak Uygulamaları Nasıl Yapılır?

 

Protez tırnak uygulama aşamaları son derece kolaydır.

  • Bu uygulamada öncelikle kişilerin kendi tırnaklarına özel solüsyonlar sürülür. Bu solüsyonlar yapılacak olan işlemlerden ana tırnağın korunmasına ve protezin daha iyi bir şekilde yapışmasına yardımcı olur.
  • Bu işlemin ardından kişilerin an tırnaklarının uç kısımlarına protez tırnak yerleştirilerek törpüleme ile şekil verilir. Tırnağın diğer bölgeleri ise akrilik ya da jel ile kaplama işlemine tabi tutulur.
  • Ardından parlatma işlemi yapılır ve kalıcı oje sürülerek işlem bitirilir.

Protez tırnak yaptırmayı düşünen kişiler firmamızdan bu hizmeti alabilir.

 

Fiyat Bilgisi için bizimle iletişime geçiniz

Fiyat al butoununa bastıktan sonra ekibimiz sizinle iletişime geçecektir.

Yadigar Beauty Center & Nail Art

Kimler Ne Demiş?

  • Hiç düşünmeden tavsiye ederim. En modern tırnak tasarımları buradaydı. Hem güleryüz hem de kaliteli hizmet.

    Gökçe
  • Çok güler yüzlüler kaliteli iş yapıyorlar, yaptırdığım en iyi ve sağlam tırnaklar oldu. Sizi tanığıma çok memnunum

    Tuğçe
  • A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear.

    Helen Scott
    Accountant
Whatsapp
Telefon
Yadigar Beauty